BOURGOGNE Blanc
wijngaard van 1 ha. net buiten de appellatie Meursault, stokken uit 1951 en 1973
10 maanden opvoeding op fust, waarvan 20% nieuw, 50% fust van 228 ltr, 50% demi-muids
Met recht een ‘kleine Meursault’ …
MEURSAULT Les Grands Charrons
0,93 ha. Stokken van 1956 en 1988
Fermentatie en opvoeding op lie voor 12 maanden op demi-muids en 4 maanden cuve. Geen battonage voor eleganter resultaat
MEURSAULT Premier Cru Poruzots
0,82 ha. Stokken van 1947 en 1991
Persen van gehele trossen; Fermentatie op fust; 12 maanden opvoeding op vaten van 300 liter waarvan 30% nieuw en 4-6 maanden op cuve.
MEURSAULT Premier Cru Charmes
0,33 ha. Stokken uit 1969 en 1997
Persen van gehele trossen; Fermentatie op fust; 12 maanden opvoeding op de lie op fusten van 228 liter, waarvan 20% nieuw en 4 maanden op cuve. De grootste van de belangrijke wijngaarden in Meursault, toegankelijk en ook in de jeugd een open stijl
MEURSAULT Premier Cru Perrières
0,17 ha. Stokken uit 1964
Persen van gehele trossen; Fermentatie op fust;
12 maanden opvoeding op de lie op fusten van 228 liter, waarvan 50% nieuw en 4 maanden op cuve. Perrières is de meest prestigieuze wijngaard in Meursault en in 1861 geclassificeerd als 'Tête de Cuvée' met veel gesteente in de wijngaard.